Tóth Vera, Pál István "Szalonna" és Csík János koncertjével indul az MVM Club koncertsorozat

A klasszikus zenét és a minőségi könnyűzenét a középpontba állító MVM Classic&Club koncertsorozat a két műfaj kiemelkedő magyar tehetségeinek egyedi produkcióit mutatja be, az első koncerten Tóth Vera, Pál István "Szalonna" és Csík János lép fel.

A sorozat klasszikus zenei hangversenyek mellett dzsessz, népzenei és könnyűzenei koncerteket kínál majd a közönségnek. Az előadások művészeti vezetője Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész - áll a produkció közleményében.

Az első klubkoncerten Tóth Vera, Csík János és Pál István "Szalonna" és Bandája mutat be egyedi produkciót június 6-án a MOMkult szabadtéri színpadán. A műsorvezető Seidl Dénes trombitaművész lesz.

A nyáresti szabadtéri koncerten a művészek túllépve megszokott műfaji határaikat, korábban nem hallott, közös műsorral készülnek.

Az MVM Classic&Club sorozat első klasszikus zenei koncertjét június 2-án tartják a Kossuth-díjas Junior Primák címmel a Magyar Zene Házában. Az eseményen Balázs János mellett Baráti Kristóf hegedűművész és Bogányi Gergely zongoraművész lép fel az Anima Musicae Kamarazenekar közreműködésével.