Újra MCC Feszt Esztergomban

Népszerű magyar zenekarok mellett nemzetközi és hazai szakmai előadókkal, valamint interaktív programokkal várja a látogatókat július 28. és 30. között a II. MCC Feszt Esztergomban - közölte szervező Mathias Corvinus Collegium az MTI-vel.

A Dunakanyar fővárosában a fesztivál három napja alatt több mint negyven fellépő szórakoztatja a közönséget, köztük a Margaret Island, az Irie Maffia, a Follow the Flow, a Balkan Fanatik, a Beatrice, Dzsúdló, a Blahalouisiana, a Brains vagy a New Level Empire.

Az MCC Feszt szellemi kikapcsolódást is kínál a résztvevőknek. Előadást tart Richard L. Florida világhírű városkutató, John Vervaeke, a Torontói Egyetem kognitív tudományok professzora, és színpadra lép Mary Harrington újságíró, az UnHerd brit digitális magazin szerkesztője, a Times magazin rendszeres szerzője.

A hazai és nemzetközi előadók olyan témákat boncolgatnak, mint a béke és biztonság témaköre, a startup vállalkozások világa, a kriptovaluták jövője, a bankrendszer kihívásai vagy a karriertervezés.

Emellett szó lesz a családi élet összehangolásáról, az újságírói objektivitásról, a női vállalkozók szerepéről, illetve a hagyomány és a haladás megjelenéséről az építészetben.

Az Edu sétányon ezúttal is bemutatkozik az MCC teljes képzési palettája, valamint a hozzá kapcsolódó szakmai intézmények és partnerszervezetek.

Az MCC Feszt ingyenes programjainak és koncertjeinek Esztergom történelmi belvárosa, a Széchenyi tér, valamint a Kis-Duna sétány ad helyet. Idei újításként a Prímás-szigeten, több mint tízezer négyzetméteres területen állítják fel az "MCC-Sziget" színpadát.