A mentőknek békésen zajlott az EFOTT

A mentőknek békésen zajlott az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) - közölte az Országos Mentőszolgálat vasárnap az MTI-vel.

Azt írták: idei nyár legnagyobb fesztiválja, az EFOTT egészségügyi biztosítását az Országos Mentőszolgálat részletes mentési terv alapján, öt telepített mentőegységgel végezte.

A mentőknek a négynapos rendezvényen 41 esetben kellett segítséget nyújtaniuk jellemzően rosszullétek, kisebb sérülések miatt, rendkívüli esemény, életveszélyes eset azonban nem történt - tájékoztattak.

Curtis (Széki Attila) és Majka (Majoros Péter, b-j) az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvő településen. MTI/Vasvári TamásCurtis (Széki Attila) és Majka (Majoros Péter, b-j) az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvő településen. MTI/Vasvári Tamás

A 45. EFOTT-ot augusztus 11-15. közt rendezték a Velencei-tónál, Sukorón.