Augusztus végén tartják az Everness fesztivált

Augusztus végén rendezik meg az Everness önismereti fesztivált Siófok-Sóstón. Az ötnapos rendezvényen egyebek mellett táncfoglakozásokkal, jógával, önismereti előadásokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.

Klein-Szőke Viktória programigazgató közleménye szerint a fesztivált augusztus 25. és 30. között tartják, hét színpadon, főként hazai előadók közreműködésével.

A mozgás-színpadon lesznek NIA-foglalkozások, transztánc, haka, tajcsi, táncmeditáció, hatha jóga és akrojóga. A hangterápiás térben fellép többek között Karacs Ildi, a Deep Soundjourney és Ábrahám Beáta.
Az Everness online akadémia előadói színpadán a kvantumfizika és a tudatos teremtés kapcsolatáról beszél majd Kiss Balázs Kunó, az önazonosságról és a tiszta kommunikációról Budai Gergely, a misztikus képességekről Egedi-Kovács Melinda, a bölcs, modern nő párkapcsolatáról Tari Valéria. Balogh Otto Buddha üzenetének 21. századi formája - Byron Katie 4 kérdése címmel tart előadást, míg Kereszty András előadásából a tudatos férfi útjáról tudhatnak meg többet az érdeklődők.

Párkapcsolati problémák megoldásában adhat segítséget Karafiáth Balázs, aki bemutatja, hogyan segíthet a mindfullness a harmónia megteremtésében. Vadre Balázs egyebek mellett megosztja tapasztalatait arról, milyen egy 30 fős poliamor közösségben élni.

A zenei színpadon fellép a Pachamama Band, a Gaia Tree, a Kirtan Jam, a Vágtázó Csodaszarvas és a Lanou zenekar, a Samsara Boulevard és a Karma Pema Dorja Ölvedi Gáborral. Színpadra lép a Holddalanap, az Earthjam, sprituális drum & bass zenét játszik majd a Tosoda Project.

Kerekasztal-beszélgetések is szerepelnek a programban: az öt nap során szó lesz egyebek mellett a spiritualitásról, a pszichológiáról és a kvantumfizikai világképről, valamint ezek összefüggéseiről.