Koncertek, színház és családi programok a Tokaj Fesztiválkatlanban

Két játszóhelyen, a Nagyszínházban és a Teátrumban május közepétől szeptember elejéig többek között musical- és táncelőadásokkal, koncertekkel, kamaraelőadásokkal, humorestekkel várja a nézőket a Tokaj Fesztiválkatlan.

Az évadot Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő előadása nyitja pénteken, a Teátrumban - olvasható a szervezők közleményében.

Gyermeknapon a BonBon Matiné Ludas Matyi történetét meséli el, a programon a gyerekek a történet mellett a hangszerekkel és a klasszikus zene világával is megismerkedhetnek. Június 18-án az Alma zenekar koncertjére várják a családokat.

A színházat kedvelőket Csákányi Eszter a női lélekről szóló egyszemélyes előadása várja, Kern András pedig egy színházi kellékes szerepében adja elő szintén egyszemélyes darabját.

Július 21-én a Párterápia című vígjátékban egy kihűlt házasság megmentésének utolsó kísérletét láthatják a nézők, másnap a nagyszínpadon pedig a Magyar Színház mutatja be A muzsika hangja című örökzöldjét. Augusztus 26-án a Robin Hood musicalt mutatják be mások mellett Gubik Petra, Kovács Áron, Gerner Csaba, Vastag Tamás, Hajdú Steve és Gesztesi Károly előadásában.

Július 16-án az ExperiDance Nostradamus című táncprodukciója lesz látható, augusztus 12-én, a Zempléni Fesztivál keretében pedig a Magyar Nemzeti Táncegyüttes A Tenkes kapitánya történetét eleveníti fel.

A koncertek közül kiemelkedik Molnár Ferenc Caramel, Oláh Ibolya és a legendás Modern Talking egykori tagjának, Thomas Anders és zenekarának fellépése, Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legendás dalait pedig augusztus 5-én idézi fel Fésűs Nelly, Janza Kata, Gubik Petra, Fejes Szandra, Szomor György, Varga Miklós, Vastag Tamás és Egyházi Géza.

A Budafoki Dohnányi Zenekar augusztus 18-án első alkalommal mutatja be legújabb, ABBA Symphony című előadását, de fellép a Dumaszínház, illetve a L'art pour l'art társulat is.

Előadást tart nyár során Pál Ferenc atya, Vekerdy Tamás és Bagdy Emőke is, a Nagyszínházi programokat pedig Zorán koncertje zárja szeptember 2-án este.

Legfrissebb